Wil je leren omgaan met pijn en ben je klaar voor verandering?

Wil je omgaan met pijn en voorkomen dat de klachten die je hebt chronisch worden? Of ben jij klaar met je steeds terugkerende pijn? Wil je weer pijnvrij door het leven en kunnen genieten van de dingen waar je energie uit haalt? Wellicht is een van mijn trajecten de oplossing voor jou! Lees rustig verder en kijk wat het beste bij jou past.

Bij alle drie de trajecten bied ik gratis en geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek van een uur aan. Plan jij hieronder ons gesprek in? Dan kijken we samen of ik wat voor je kan doen.

Want ook als ik denk dat ik je niet kan helpen, ga ik op zoek naar een andere oplossing voor jou.

Mogelijkheden

Jouw “stok achter de deur”
PREVENTIEF

Je weet dat je iets moet veranderen maar weet niet zo goed hoe? Wellicht  is dan  mijn ‘stok achter de deur’ traject wat voor jou.

Dit traject duurt een maand met 1 coachingssessie van 4 uur

Zes tot acht weken traject
BEHANDELING

Wil jij ook af van de terugkerende pijn waar je nu last van hebt? Dan is wellicht het ‘behandelings”traject wat voor jou.

Dit traject duurt zes tot acht weken met drie live momenten waaronder een hele dag.

vier weken traject
MELT

In vier  workshops leer je de basisprincipes van de MELTmethode en hoe je deze methode in kan zetten bij jouw klachten en/of wensen.

vier workshops van twee uur met maximaal vier deelnemers

Weet je niet wat bij jou past?

Of maak je misschien eerst liever kennis? Dat kan! Je kunt vrijblijvend een gratis kennismakingsgesprek plannen. Daarin bespreken we jouw klachten, wat je nodig hebt en kijk ik eerlijk of ik je daarbij kan helpen. Spreek ik je snel?