Mijn naam is Patricia Broos en sámen maken wij een einde aan jouw pijn.

Eigenlijk ben ik al mijn hele leven bezig met mijn rug. Zeker 1 a 2 keer per jaar kwam ik bij de fysio die mij weer ‘recht zette’ en dan kon ik weer even vooruit. Tot in 2018, waar het voorheen steeds wegging bleef de rugpijn, het werd erger en irritanter.

 

Ik kon nog steeds gewoon werken maar als ik na een tijdje opstond voelde mijn rug stijf en pijnlijk. Een lange wandeling of slenteren in een pretpark was voor mij alles behalve pret maar lang leve de paracetamol, dan hield ik het wel weer vol. Natuurlijk schaften we ook een nieuw bed aan, deed ik bij de fysio aan krachttraining voor mijn rug en lette ik bij alle bewegingen goed op mijn houding. Dit alles mocht niet baten, nee het werd erger.

Ik heb een coach gezocht die aan de hand van de triggerpoint reset methode (TRM) mensen begeleidt en binnen 8 weken was ik pijnvrij! Ondertussen was ik zo enthousiast geworden dat ik, direct achter mijn eigen traject aan, in de leer gegaan ben om ook TRM coach te worden.

 

Tijdens dit fascinerende proces waarin ik mezelf nog beter heb leren kennen, veel heb geleerd (en nog leer) o.a. over ons brein en bindweefsel heb ik een eigen traject ontwikkeld. Aan de basis staat de triggerpoint reset methode, aangevuld met mijn ervaring, oude en nieuwe kennis, opgedaan als verpleegkundige, adviseur, coach en trainer. Mijn video met mijn belangrijkste 8 tips voor het aanpakken van steeds terugkerende pijn kun je nu gratis downloaden.