Info, tips en shop!

Wil jij ook graag weten wat je kan doen om pijn te voorkomen of verminderen? Doe dan eens de gratis test hieronder of vraag de 8 gratis tips aan. Wil je meer informatie en tips? Schaf dan voor een klein bedrag het DOEBOEK aan. Je mag mij natuurlijk ook altijd even bellen of mailen als je vragen hebt klik hier voor de contact pagina

Gratis 8 tips om chronische pijn tegen te gaan of te voorkomen

Heb je regelmatig of misschien wel dagelijks last van pijnklachten?
Kijk dan eens naar deze gratis 8 tips!
Het kan al in kleine dingen zitten zoals wat meer en regelmatig kleine beetjes water drinken op een dag.

Kies een tip die voor jou makkelijk te veranderen is en probeer dat eens een paar weken. De verandering begint bij jezelf:)

Klik hieronder voor de 8 tips!

Doe gratis de online test en check of je SOLK hebt!

Heb je alles al geprobeerd en ben je het zat om dagelijks last te hebben? Ben je benieuwd of er toch nog een manier is om van jouw pijnklachten af te komen? Doe dan deze test! Denk niet te lang na bij het antwoorden. Kies je eerste ingeving. Binnen een minuut weet je of er toch nog een mogelijkheid is voor jou!

Koop het e-DOEBOEK en ga direct zelf aan de slag!

Het begint allemaal met goed voor jezelf zorgen en dat is helemaal niet zo moeilijk. Je moet het alleen wel doen. Dit DOEBOEK bevat tips die je makkelijk en snel kan doen maar ook tips die oefening of meer tijd vergen. Download dit DOEBOEK, kies een tips uit en start die verandering.  Voor nog geen zes euro heb je hem direct in je mail!

MELT balletje groot zacht

Dit balletje bevat etherische oliën. Hij is speciaal ontwikkeld door Sue Hitzmann om een zo goed mogelijk resultaat te behalen bij het behandelen van je handen en voeten. Zie ook mijn pagina over MELT.

De hand en voet behandeling van MELT is de basis van deze methode.  Ook al doe je alleen je handen en voeten, merk je verschil in je hele lichaam.

Als snel merk je dat je minder stijf wordt, stabieler bent en pijnklachten kunnen verminderen of verdwijnen.

Het is ook een goede methode om pijnklachten te verminderen en stress te verlagen. En dat met maar 10 minuten per dag!! Dat is toch het proberen waard? Bestel hier het balletje met instructie en ik stuur hem zsm naar je op.

Introductie workshop MELT

Wil jij ontdekken of de MELTmethode wat voor jou is? Volg dan een introductieworkshop. De data worden gecommuniceerd via mijn facebookpagina dus hou die in de gaten!

Wil je er eerst nog wat meer over lezen kijk dan op www.meltmethod.com of op mijn site de pagina over MELT.

Gedrukt Doeboek + download

    (tijdelijk uitverkocht)

Dit papieren DOEBOEK bevat tips die je makkelijk en snel kan doen maar ook tips die oefening of meer tijd vergen. Koop dit DOEBOEK (14,95), kies een tips uit en start die verandering.

LET OP dit is de gedrukte versie, de download krijg je erbij zodat je ook alle linkjes kan bekijken.