MELTuitnodiging

Het MELTEN kan beginnen!

De afgelopen tijd ben ik druk bezig geweest met opleidingen en oefenen en nu kunnen dan eindelijk de deuren van mijn MELT studiootje open. Zoals je op de foto ziet kunnen er 3, maximaal 4 deelnemers tegelijk aan de slag.

 

Kleine groepen gericht op jouw doel en/of klacht.

In vier workshops gaan we eerst aan de slag met de basis van MELT® en daarna kijken we welke oefeningen bij jou passen. Het is daarbij echt belangrijk dat je thuis ook aan de slag gaat. Liefst dagelijks, al doe je maar 10 minuten alleen je handen en voeten, de langere behandelingen (want ja je behandelt jezelf:)) kun je drie keer per week doen voor een goed resultaat.

Verwacht dus niet elke week een lesje MELT®, zoals je kan doen met pilates of yoga. Wil je dat, dan verwijs ik je graag naar mijn collega’s elders in het land. Ik zal wel regelmatig herhalingsworkshops organiseren en samen met Tieneke van Natuurlijk Pilates zal ik introductie workshops geven en wie weet ook een mix les van pilates en MELT®!

Waarom MELT® en bij welke klachten kan het helpen?

De MELTmethode® is geschikt voor iedereen, kinderen, tieners, (jong)volwassenen en senioren. (Top)sporter, revalidanten, iedereen die graag goed voor zichzelf willen zorgen. Mensen die chronische pijn, stijfheid en burn-out willen voorkomen door de invloed van stress te verminderen.

Je kan de methode verwerken in je sportprogramma, voor en/of achteraf. Hierdoor verbeteren je prestaties, verhoog je je HRV, heb je minder kans op blessures en herstel je sneller. De MELTmethode® kan naast alle andere therapieën ingezet worden, natuurlijk is het altijd goed om met je behandelaar te overleggen. Ik sta ook altijd open om in gesprek te gaan met jouw therapeut en/of behandelaar.

Ben je stijf, heb je last van steeds terugkerende pijntjes of misschien zelfs elke dag pijn, ook dan is de MELTmethode geschikt voor jou. Zelfs de libelle schreef over MELT!

Er zijn hele goede resultaten bij: alle gewrichtsklachten, vermoeidheid, nek/schouderklachten, rugklachten, hoofdpijn, bindweefselziektes als EDS enzovoort. Het kan geen ziektes genezen maar kan wel voor verlichting van de klachten zorgen. Meer uitleg bij specifieke klachten kan je teruglezen op mijn pagina ‘ik heb last van‘.

MELTuitnodiging.

Ik kan je vertellen over MELT maar eigenlijk moet je het gewoon ervaren. Het mooie is dat je na 1 keer MELTEN al wel weet of het wat voor je is of niet. Probeer een introductieworkshop MELT als je het van iemand wil leren. Klik hier om een instructeur bij jou in de buurt te zoeken.

Koop hier een balletje met Nederlandstalige instructie (inclusief Engelstalig filmpje van Sue) en ga zelf aan de slag. Mocht je daarna meer willen kan je altijd contact opnemen via mijn contactpagina.

Wil je eerst meer lezen over MELT dan kan dat op de officiële site van Sue www.meltmethod.com maar natuurlijk ook op mijn site, klik hier voor meer info.

Vanaf oktober starten de MELTseries van 4 workshops dus hou mijn site in de gaten en mijn facebookpagina InvoorVerandering bij pijn met MELT.

9 en 10 oktober kan je oa MELT ervaren tijdens ons ‘lijf en brein weekend’.

 

 

Geen reactie's

Geef een reactie